Rozkwit kulinarnych talentów w klasie 3 b

3b

W dniu 28 listopada członkowie Szkolnego Kółka Kulinarne „Gotuj z Pają” z klasy 3B wkroczyli na kulinarną scenę, przygotowując wyjątkowe danie - pyszne słone rogaliki z ciasta francuskiego. Wydarzenie to było nie tylko smakowitym doświadczeniem, ale także doskonałą okazją do integracji i rozwijania umiejętności kulinarnych.
Uczniowie z zapałem przystąpili do tworzenia słonych rogalików z ciasta francuskiego. Każdy etap przygotowań odbywał się pod czujnym okiem opiekuna kółka kulinarnego.
Spotkanie „Gotuj z Pają” w Szkolnym Kółku Kulinarne klasy 3B okazało się nie tylko smakowitym doświadczeniem, ale także doskonałym narzędziem rozwijania umiejętności kulinarnych wśród uczniów. Klasa 3B może być dumna z efektów swojej pracy.
M. Gawlik